GjejLire.com

anije peshkimi 40,000 euro

Krijuar nga romeo-1

0 vlerësime

  • Adresa:

    Sarandë, Albania
  • Tel:

    0696258778

Varke peshkimi Saronic ,plastike poliester i perforcuar ,8.10cm e gjate 2.75cm e gjere ,me vinc per rrjeta ,me gps, radiocd,kuzhine te vogel me lavaman, wc, dhome e bollshme per kater vete motor te brendshem Commodore diesel 62 hp ekonomik 4lt per nje ore,2 battery 24 volt te reja.me rrjeta dhe linja , me dokumenta te rregullta gati per pune.

Shtoni Vlerësim

Ju lutem identifikohuni të shtoni vlerësimin tuaj.

© GjejLire.Com Direktoria Shqiptare| Fuqizuar nga: GjejLire.Com Faqe ShitBlerje